Een cyberaanval overkomt u niet?

In het eerste kwartaal van 2021 is het aantal digitale misdrijven verdubbeld. Naast hoge kosten leidt een cyberaanval tot reputatieschade en klantverlies.

15+ jaar

Ervaring in

Cyber security

Sinds 2019

Premier Partner

van Cisco

Cyberaanval: de moderne bankroof

Persoonlijke data is goud waard. Dat weten cybercriminelen ook. Het is niet voor niets dat cyberaanvallen steeds vaker voorkomen. Zonder data geen business, maar het veilig verzamelen, beheren, beschikbaar stellen en beveiligen van deze data is nog niet zo eenvoudig. Vaak staat data op meerdere plekken, om samenwerking binnen bedrijven en daarbuiten mogelijk te maken. Veel data wordt tegenwoordig in de cloud gezet. Hoe zorgt u ervoor dat uw belangrijke data niet in verkeerde handen valt?


Cyberaanvallen nemen in rap tempo toe. Bijna tweederde van de getroffen bedrijven krijgen zelfs meerdere keren te maken met een aanval. Vooral sectoren die veel doen met digitale dataverwerking en communicatie zijn een populair doelwit, maar ook de zorg is kwetsbaar. Sinds de coronacrisis en werken op afstand, is digitalisering in een stroomversnelling geraakt. De hoogste tijd dat u uw kostbare data gaat beschermen tegen cyberaanvallen. 

Zo werkt een cyberaanval

Geen enkele industrie is veilig als het gaat om cyberaanvallen. Ga er dus niet vanuit dat er bij u niets te halen valt. U heeft klanten, leveranciers, allerlei belangrijke connecties en data opgeslagen in uw systemen. Een cyberaanval is erop gericht om uw systemen te verstoren en uw bedrijfsgeheimen en klantgegevens te pakken te krijgen.   


Al lang voor de daadwerkelijke aanval wordt u in de gaten gehouden. Hier merkt u niets van, maar elke aanval begint met het achterhalen van de infrastructuur binnen uw bedrijf. Uw zwakke punten komen al snel aan het licht. Vaak wordt er via social media en e-mail geprobeerd uw computer te infecteren. Zo wordt gevoelige informatie achterhaald. Op steeds meer punten wordt uw systeem aangevallen, net zolang tot er een domino-effect ontstaat en verschillende IT- en OT-componenten omvallen.


Als het eenmaal zover is, bent u te laat. Uw systeem is onbruikbaar en uw bedrijf ligt stil. Naast de enorme kosten die dit met zich meebrengt, kan de cybercrimineel hier nog een schepje bovenop doen door losgeld te vragen.


“Voorkom dat uw belangrijke gegevens op straat komen te liggen, met alle financiële- en reputatieschade van dien.”

Voorkom cyberaanvallen binnen uw bedrijf

Veel cyberaanvallen worden te laat opgemerkt. Daardoor gaat kostbare tijd verloren aan onderzoek en herstel van het systeem. Goed getrainde medewerkers zullen een phishing aanval sneller herkennen, maar daarmee is het gevaar nog niet geweken. Cyberaanvallen bestaan uit meerdere vormen en cybercriminelen worden steeds creatiever.   


Hoe onaantrekkelijker u uw bedrijf maakt voor cybercriminelen, hoe veiliger uw belangrijke data zal zijn. Een huis met een open raam zal de voorkeur hebben bij inbrekers. Zorg dat uw digitale ramen en deuren goed gesloten zijn. Zorg daarnaast voor een systeem dat snel en doeltreffend elke aanval opspoort en elimineert, dan kunt u zonder zorgen door blijven draaien.

Deze bedrijven gingen u voor:

Snel en gegarandeerd cyberaanvallen afslaan?

Enwere biedt u de oplossing, die u bedrijfscontinuïteit en cyberweerbaarheid garandeert.

Eenvoudig en gegarandeerd snel resultaat; voor, tijdens en na een cyberaanval? Dat doen we zo:

1 dashboard

U heeft volledige controle over uw cyber security uit 1 dashboard. Dit is het hart van uw oplossing, waarmee uw volledige systeem gecontroleerd wordt.

Zelflerend

De slimme software is zelflerend en binnen 5 weken volledig geoptimaliseerd. Daarna houdt het continue uw IT- en OT-netwerk in de gaten.

Snelle detectie

Uw netwerk wordt bewaakt als Fort Knox! Cyberaanvallen worden gedetecteerd, waarna de software direct aan de slag gaat om de aanval af te slaan.

Schade beperking

Snel ingrijpen voorkomt dat de cyberaanval zich over uw systeem kan verspreiden. Zo blijven uw netwerk, IT- en OT-processen veilig.

Waarborging bedrijfscontinuïteit

Dagen lang uw bedrijf plat door een cyberaanval? Dat is niet nodig, de bedrijfscontinuïteit is vaak al binnen enkele uren hersteld.

Binnen 4 uur voor 80% beschermd

Wij werken alleen met netwerkapparatuur en netwerksoftware van betrouwbare leveranciers. Met deze software is uw netwerk al binnen 4 uur voor 80% beschermd.

Makkelijk in gebruik

De cyber security software is eenvoudig in gebruik voor CISO’s en Security Engineers. Heeft u geen specialisten in huis? Wij bieden speciale trainingen aan.

Lage kosten, totale controle

Onze software biedt u direct een totaal overzicht en controle over uw IT- en OT-security status. En dat tegen slechts een fractie van de kosten die een cyberaanval zou veroorzaken.

Plan een vrijblijvend advies gesprek in!

Bescherm uw bedrijf vandaag nog tegen cyberaanvallen

U wilt geen cyberaanval meemaken, maar al uw systemen in de gaten houden, daar heeft u geen tijd voor. Laat ons u deze zorg uit handen nemen. Met onze software krijgt u op een eenvoudige manier controle over uw complete netwerk. Cyberaanvallen worden afgeslagen, nog voor ze grip krijgen op uw systemen.


Bent u benieuwd hoe we uw bedrijf beveiligen tegen cyberaanvallen?
Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. 
Ja, ik wil een persoonlijk gesprek