Cyber security voor de industrie

Dagen de productie plat door een cyberaanval?
Stel de continuïteit van uw productie veilig met goede cyber security

Managed Services

Consultancy

Software

Industrie

Managed Services

Hoge efficientie en lage kosten

Succesvolle cyber security aanpak voor de industrie


Digitalisering in de industrie biedt ongekende mogelijkheden, maar tegelijkertijd maakt het uw bedrijf kwetsbaar. Zonder goede beveiliging van uw systemen zet u de deur open voor cybercriminelen. Economische spionage, sabotage en zelfs uitval van uw complete productie zijn reële dreigingen. Cybercriminelen worden steeds handiger. Daarom is cyber security onmisbaar binnen uw bedrijf. 


We leven in een tijd waarin steeds meer online met elkaar verbonden is. Ook binnen uw bedrijf maakt u de stap naar het ‘Internet of Things’. Steeds meer beveiligingssystemen, laptops en apparaten binnen uw bedrijf communiceren online met elkaar. Een goede IoT bescherming is hierbij geen overbodige luxe.      


Voorkomen is beter dan genezen, dat geldt ook zeker voor cyber security. De ‘cost of inefficiency’ kan enorm hoog oplopen. Wat kost het als uw complete productie stil komt te liggen? U denkt hier liever niet over na. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom nemen we u graag deze zorg uit handen en helpen u met een succesvolle cyber security aanpak. 
 

Collaboration

Geef cyberaanvallen geen kans


Een veilige en betrouwbare verbinding tussen branches is belangrijker dan ooit. Er wordt allerlei informatie online verstuurd. Ook vertrouwelijke informatie wordt op deze manier gedeeld. U moet er niet aan denken wat er gebeurt als dit in verkeerde handen valt. 


Natuurlijk wilt u uw team alles bieden om hun beste werk te leveren en ze laten werken op de apparaten en applicaties van hun voorkeur, maar dan wel zonder de veiligheid in gevaar te brengen. Bescherming van het e-mailverkeer is hier een goed voorbeeld van. Zorg dat cybercriminelen geen toegang krijgen tot de gevoelige inhoud van de mailbox. Het e-mailverkeer is vrijwel altijd een risicovol onderdeel binnen bedrijven. Een onveilige link is zo aangeklikt en wat dan? 


De gemiddelde hersteltijd van een cyberaanval kan weken duren. Wat was de oorzaak precies en waar zitten de defecten? Allerlei bronnen moeten worden nagekeken, met het risico dat er iets over het hoofd wordt gezien.  


Hoe fijn zou het zijn als u op zo’n moment kunt vertrouwen op een systeem dat direct de cyberaanval detecteert en de aanval afslaat. Zo krijgt deze cyberaanval geen kans zich over uw systeem te verspreiden, waardoor uw netwerk, IT- en OT-processen veilig zijn en blijven.  
 

Wilt u gebruik maken van onze cyber security services?

Industrie

Consultancy

Laat ons uw bedrijf helpen beveiligen

Altijd en overal veilig werken


Steeds meer mensen werken vanuit huis of gebruiken onderweg hun laptop, tablet of smartphone voor werkzaamheden, dit worden endpoints genoemd. Een goede cyber security gaat daarom verder dan alleen de werkvloer. De wifi-verbindingen die uw werknemers onderweg of thuis gebruiken zijn vaak minder veilig dan op de werkvloer. Dit brengt de nodige risico’s met zich mee en vraagt een betere beveiliging van de endpoints. 


Vroeger waren de OT en IT-landschappen volledig van elkaar gescheiden. De Operational Technology beperkte zich tot de industriële apparatuur en de Informatietechnologie was er voor de kantooromgeving. Tegenwoordig raken deze landschappen steeds meer in elkaar verweven. Daardoor wordt het OT-landschap gevoeliger voor aanvallers via het internet. 


Het IT-management is gewend aan de security risico’s, maar voor de productiemanager is dit relatief nieuw. Fysieke dreigingen op de werkvloer kunnen ze als geen ander de baas, maar het gevaar van machines die gehackt kunnen worden is een heel ander verhaal. 


Werken volgens het ‘Zero Trust’ model ziet geen enkele bedreiging over het hoofd. Zowel binnen als buiten de ‘omheining’ wordt alles gecontroleerd. In het Zero Trust model is de beveiligingsgraad zowel binnen als buiten het bedrijf even hoog. Aanvallers kunnen zich tenslotte al binnen de vertrouwde verbinding bevinden, denk bijvoorbeeld aan phishing. Daarom wordt elke potentiële bedreiging grondig onderzocht.   
 

Industrie

Software

Wij zijn trotse software leverancier

Cyber security voor de industrie, eenvoudig geregeld


U heeft wel wat beters te doen dan u dagelijks bezig te houden met de cyber security van uw bedrijf. Houd de volledige controle, eenvoudig vanuit 1 dashboard, met onze slimme en zelflerende software. Uw complete IT- en OT-netwerk wordt in de gaten gehouden, zodat een cyberaanval direct kan worden gedetecteerd en afgeslagen. 


Hiermee wordt uw bedrijfscontinuïteit veiliggesteld en krijgen aanvallen geen kans zich te verspreiden. In een wereld waarin u steeds meer afhankelijk wordt van technologieën is een goede cyber security onmisbaar. 


Wilt u zich niet langer zorgen maken over de veiligheid van uw netwerk en processen? Wij nemen u graag deze zorg uit handen. Al binnen 4 uur na installatie is uw netwerk voor 80% beschermd. De zelflerende software past zich volledig aan en binnen enkele weken is uw bedrijf een onneembare vesting voor cybercriminelen. 


 

Wilt u gebruik maken van onze cyber security services?

Neem vrijblijvend contact met ons op