Onze aanpak verhoogt uw cyberweerbaarheid in 3 stappen

1. Maak uw medewerkers bewust2. Bescherm uw systemen met de juiste techniek3. Minimaliseer schade met het juiste beleid

“Our AIM is your cyber resilience”

Een cyberaanval is altijd een onaangename verrassing, waar u niet op zit te wachten. Het is wereldwijd droevig gesteld met de cybersecurity van organisaties. Het is onze missie om hier verandering in te brengen.


Daarom hebben we speciaal voor u deze aanpak ontwikkeld. Cybercrime is de snelst groeiende dreiging voor bedrijven. Maar hoe pakt u dit aan? Wij helpen u in drie stappen uw cyberweerbaarheid verhogen. Daarmee wordt uw bedrijf onaantrekkelijk voor cybercriminelen.

Met ‘AIM’ pakken we uw cyberweerbaarheid op alle vlakken aan. 

Stap 1. Awareness > Zorg voor bewustzijn onder uw medewerkers

Uw organisatie beschermen tegen cyberaanvallen gaat verder dan alleen techniek. U kunt uw beveiliging verhogen, maar zolang uw medewerkers zich niet bewust zijn van de gevaren blijft er een zwakke schakel binnen uw bedrijf.


Cyberweerbaarheid begint dan ook met het bewust maken van uw medewerkers. Wat is hun rol en verantwoordelijkheid op het gebied van informatiebeveiliging? Zij zijn het eerste vangnet in het voorkomen en afwenden van cyberaanvallen. Hoe beter zijn leren omgaan met informatiebeveiliging en cybercrime pogingen afweren, hoe beter uw bedrijf beschermd is tegen ongewenste indringers.  


Maak uw medewerkers zich bewust van hun rol en verantwoordelijkheid met Cyber Awareness.

Stap 2. Insight > De juiste techniek beschermt uw systemen

Een cyberaanval kan aanzienlijke schade aanbrengen, als deze niet tijdig gedetecteerd wordt. De juiste techniek beschermt uw informatie en systemen tegen cyberaanvallen. Met continue monitoring worden uw systemen afgespeurd naar systeemstoringen en ongeoorloofde toegang. Elke onregelmatigheid wordt gedetecteerd in uw netwerk- en informatiesystemen. Een potentieel cyberbeveiligingsincident wordt hierdoor snel gedetecteerd en inzichtelijk gemaakt. Zo kan direct geacteerd worden, nog voor er schade aan uw systemen ontstaat.  


24/7 monitoring van uw systeem, zodat direct ingegrepen kan worden bij een cyberbeveiligingsincident. Dat doen we met Cyber Insight.  

Stap 3. Measures > Het juiste beleid minimaliseert schade

Herstellen van een cyberaanval kan maanden duren. Hier heeft u geen tijd voor. Daarom zorgen wij dat u het juiste beleid heeft liggen, zodat u direct effectieve maatregelen in kunt zetten. Deze respons- en herstelmaatregelen helpen uw organisatie snel op weg. Zo wordt de impact van een aanval tot een minimum beperkt en kunt u snel weer aan de slag.


Niet alleen grote bedrijven worden slachtoffer van cyberaanvallen. Ook Mkb-bedrijven en organisaties van maatschappelijk belang worden getroffen. Het is niet de vraag of u gehackt wordt, maar wanneer en hoe vaak. De juiste aanpak voorkomt veel schade. Wij verhogen uw digitale weerbaarheid, het vermogen om te incasseren en helpen u snel weer over te gaan tot de orde van de dag.


Snel weer aan de slag en minimale schade na een cyberaanval, met de juiste Cyber Measures

Uw traject naar Cyberweerbaarheid

Security threat scan

In een 2 weken durende scan wordt de status en beveiliging van uw huidige systemen in kaart gebracht. 

Security Awareness training

In een traject van 12, 36 of 60 maanden wordt de hele organisatie, top to bottom, bewust gemaakt van hun rol en verantwoordelijkheid in cybersecurity.

Implementatie beveiligingssoftware

Over een periode van 12, 36 of 60 maanden wordt uw complete software beveiligd met zelflerende beveiligingssoftwareen monitoring tool.

Gezamenlijk bepalen van de maatregelen

Samen bepalen en implementeren  we het benodigde IB-beleid en extra maatregelen. Dit is een vol continue PDCA proces.

Resultaat:Cyber Resilience!

Uw bedrijf is veilig. Het overleven van een cyber incident en weer overgaan tot de orde van de dag is voor u geen probleem meer.

Makkelijk in gebruik

De cyber security software is eenvoudig in gebruik voor CISO’s en Security Engineers. Heeft u geen specialisten in huis? Wij bieden speciale trainingen aan.

Lage kosten, totale controle

Onze software biedt u direct een totaal overzicht en controle over uw IT- en OT-security status. En dat tegen slechts een fractie van de kosten die een cyberaanval zou veroorzaken.

Bescherm uw bedrijf vandaag nog tegen cyberaanvallen

U wilt geen cyberaanval meemaken, maar al uw systemen in de gaten houden, daar heeft u geen tijd voor. Laat ons u deze zorg uit handen nemen. Met onze software krijgt u op een eenvoudige manier controle over uw complete netwerk. Cyberaanvallen worden afgeslagen, nog voor ze grip krijgen op uw systemen.


Bent u benieuwd hoe we uw bedrijf beveiligen tegen cyberaanvallen?Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. 

Ja, ik wil een persoonlijk gesprek