Cyber security voor de overheid


Geef cybercriminelen geen kans, kies voor innovatie met High Security Standards

Managed Services

Consultancy

Software

Overheid

Managed Services

Hoge efficientie en lage kosten

Innovatie in cyber security


Innovatie is nodig als het gaat om cyber security voor de overheid. De cyberaanvallen op overheidswebsites, netwerken en systemen nemen in hoog tempo toe. Vrijwel dagelijks vinden er aanvallen plaats op diverse overheidssystemen. De aanvallers zijn vaak criminele organisaties, maar het kunnen ook buitenlandse overheden zijn, op zoek naar waardevolle data. Persoonsgegevens zijn goud waard, maar soms gaat het ook alleen om geld. Cybercriminelen zetten net zo makkelijk vergrendelingen in uw systeem, die ze er pas weer af halen in ruil voor geld. 


Hoewel er goede systemen zijn om uw netwerk automatisch te scannen op cyberaanvallen, worden deze nog lang niet genoeg gebruikt door de overheid. De angst om een systeem uit handen te geven is groot. Wij begrijpen uw zorg. U bent tenslotte verantwoordelijk. Daarom geeft ons innovatieve systeem u alle controle in handen. Op één centraal dashboard krijgt u volledig inzicht in de cyber security van uw complete netwerk. 
 

Collaboration

Veilig en betrouwbaar online via anoniem govroam


Digitale processen zijn onmisbaar geworden in deze tijd. Daarom is de beveiliging van dataverkeer en netwerkverbindingen nu belangrijker dan ooit. Op afstand samenwerken wordt steeds gebruikelijker. Hoe houdt u deze verbindingen veilig en betrouwbaar? Via anoniem govroam biedt u eenvoudig een veilige internettoegang.


Met govroam wordt uw eigen netwerkinfrastructuur gekoppeld aan de govroam infrastructuur. Daardoor kunnen diverse overheidsorganisaties zoals gemeenten, ministeries en waterschappen veilig samenwerken. Deze verbindingen worden beveiligd met technieken en protocollen die aan de hoogste eisen voldoen. 


Govroam is een initiatief van en voor de overheid. Het systeem is vergelijkbaar met Eduroam, de dienst die netwerken in het onderwijs veilig houdt. Via een beveiligd netwerk voorkomt u dat er iemand meekijkt, u afluistert of persoonlijke data wordt verzameld.   
 

Wilt u gebruik maken van onze cyber security services?

Overheid

Consultancy

Laat ons uw bedrijf helpen beveiligen

Met BIO uw cyber security op orde?


Vanaf 2020 is Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO) de rode draad in cyber security voor de overheid. Risicomanagement en het management van informatiebeveiliging komen aan bod. Heeft de BIO u geholpen op cyber security gebied, of twijfelt u nog hoe veilig uw organisatie is op digitaal vlak? 


Natuurlijk zijn veel maatregelen die genoemd worden in de BIO een goed idee, maar maakt u hiermee uw hele systeem veilig tegen cybercriminelen? U wilt uw medewerkers eenvoudig, vertrouwd en veilig laten samenwerken, of ze nu bij elkaar op de afdeling zitten of op afstand hun netwerk willen delen. U wilt een cyber security systeem implementeren dat uw medewerkers niet onnodig in de weg zit en prettig samenwerken mogelijk maakt, maar dan volledig veilig. 
 

Overheid

Software

Wij zijn trotse software leverancier

Cyber security van hoge kwaliteit


 

Als overheidsinstantie heeft u een cyber security systeem nodig van hoge kwaliteit. Het zijn niet de eerste de beste cybercriminelen die uw netwerk proberen over te nemen. Veel overheidsinstanties hebben te maken met maatwerk als het gaat om hun IT. Heeft u ook specifiek voor uw organisatie gebouwde primaire processen? Dan neemt u geen genoegen met een standaard cyber security pakket. 


Veel overheidssystemen bevatten zeer gevoelige (burger)gegevens. Deze wilt u kosten wat het kost veiligstellen. Toch zult u voor een soepele samenwerking gegevens willen delen. Hoe gaat u hier op een veilige manier mee om, zonder de controle over deze data te verliezen? Dat is een uitdaging die wij graag samen met u aangaan.


Als overheidsinstantie heeft u een voorbeeldrol op het gebied van cyber security. Met de huidige ontwikkeling van het Internet of Things wordt de digitale kwetsbaarheid alleen maar groter. De beveiliging van allerlei slimme apparatuur is niet altijd op orde of ligt buiten uw bereik. Hierdoor vormen zich steeds meer zwakke schakels binnen uw netwerk.  


Met het cyber security systeem van Enwere worden cyberaanvallen meteen gedetecteerd en afgeslagen, nog voor ze uw netwerk kunnen infecteren. Zo voorkomt u dat belangrijke informatie gestolen wordt of uw systeem voor onbepaalde tijd onbruikbaar is. 
 

Wilt u gebruik maken van onze cyber security services?

Neem vrijblijvend contact met ons op